Pikat Hati Lelaki Idaman

Bagi sesetengah pihak soal perkahwinan adalah salah satu isu yang boleh dikategorikan sebagai sensitif. Lebih-lebih lagi kepada golongan wanita¬†yang masih belum berkahwin dan usianya sudah hampir mencecah 30 tahun. Namun bagi lelaki yang masih belum berkahwin, isu ini tidak menjadi masalah bagi mereka. Bak kata pepatah “Life start at 40”. Makin tua makin berisi. Makin laku. …

Penangan Chicken Pox Kali Ke – 2

Aku selalu tersalah sebut penyakit chicken pox (demam campak) dengan chicken chop. Mungkin lapar barang kali. Chicken pox ni sejenis penyakit kulit pada satu badan yang boleh menyebabkan gatal-gatal dan demam panas yang tak terhingga. Kalau korang tengok mesti geli geleman. Kepada sesiapa yang terkena chicken pox ni bawak la banyak bersabar anggap jer lah sebagai …

Pengenalan Tentang TaskV.com

Saban tahun kos kehidupan semakin meningkat. Walaupun harga minyak dah turun, harga barangan lain masih belum turun lagi. Selalu makan gaji tiap-tiap bulan dapat la melunaskan hutang piutang dan menunaikan tanggungjawab sebagai ketua keluarga semampu yang boleh. Sekali sekala tergerak di hati nak ada pendapatan sampingan. Dapat la tokok tambah mana-mana yang tak cukup. Selain keperluan, …

Closed Deal dengan Pengiklan di Advertorial.my

Di blog ini saya sering menceritakan pengalaman saya tentang buat duit dengan blog dengan menggunakan khidmat portal advertorial.my. Anda boleh baca secara lebih lanjut mengenai advertorial.my di sini: http://mohdnorzali.com/tag/advertorial-my/ Cuma kali ini saya nak lebih fokus dengan cara untuk close deal dengan pengiklan di Advertorial.my. Tapi sebelum itu anda perlulah mendaftar terlebih dahulu di advertorial.my untuk …

Rawatan Air Bersih

Air bersih adalah salah satu elemen yang terpenting dalam kehidupan manusia. Air bersih digunakan sebagai sumber minuman utama, proses pembersihan, proses memasak dan pelbagai lagi fungsi. Tanpa air bersih manusia mudah terdedah dengan pelbagai wabak penyakit seperti E.coli. Segala urusan kehidupan juga akan tergendala. Lihat betapa pentingnya air bersih ini. Terutama semasa musibah banjir ini, kita …