Permohonan Akaun Google Adsense Diluluskan

Baru-baru ini Google Adsense telah menambah Bahasa Melayu bahasa kebangsaan kita sebagai salah satu bahasa yang disokong oleh Google Adsense. Aku pun apa lagi terus mohon. Maklumla sebelum ni kena guna Bahasa Inggeris baru layak memohon. Tak lama lepas aku mohon tu kejap jer pihak Google balas. Argh sudah kena tolak pula permohonan aku alasannya bahasa …

Gemuk is Awesome

Tension dengan pelbagai urusan menyebabkan aku mencari solusi untuk mengurangkan atau menghilangkan terus stress itu. Salah satu caranya adalah dengan membuatkan diri ini tergelak dalam kadar yang terkawal. Untuk membuatkan aku tergelak maka sudah pasti pelawak adalah insan yang paling sesuai. Aku selalu layan Maharaja Lawak Mega dan antara kumpulan kegemaran aku ialah Bocey. Baru-baru ini …

Cameron Highland Weekend Gate away

Cameron Highland adalah salah satu tempat percutian yang menjadi kegemaran aku. Aku obses betul dengan Cameron Highland. Kalau aku kaya memang dah lama dah aku beli tanah kat sana. Antara sebab kenapa aku sering berkunjung ke Cameron Highland kerana cuacanya yang sejuk, ladang teh yang hijau, strawberry yang segar bugar dan sayur-sayur yang pelbagai jenis. Minggu …

Buat Duit Dengan Google Adsense

Kebiasaannya bila ada kelapangan ataupun tengah boring, aku akan meluangkan masa untuk skodeng orang dekat Facebook. Sibuk baca status, link post yang menarik dan juga video yang menarik yang dikongsikan oleh rakan-rakan cyber yang lain. Scroll punya scroll sekali ada status Facebook ni yang menarik minat aku. Aku dah lupa nama insan yang post status tersebut. …

12 Hari Menuju Earth Hour

Earth Hour ni simboliknya dalam masa sejam segala tenaga elektrik akan dimatikan untuk menandakan sokongan terhadap Earth Hour. Earth Hour ini adalah gerak sedunia daripada WWF untuk untuk menyatukan manusia ke arah kebaikan Bumi. Mereka memperjuangkan soal isu memelihara alam sekitar bagi kemudahan generasi akan datang. Pada tahun ini 2015 tema Earth Hour ialah untuk memerangi …