LAZADA Box of Joy Online Revolution Sales

Baru baru ini sedang leka aku membuat kerja di pejabat, Angah menghantar mesej pesanan ringkas menggunakan applikasi Whatsapp.

Katanya Along ko beli apa kali ni, besar benar bungkusannya.

Ibu nak buka.

Dalam hati aku bermonolog “ai banyak pula duit aku tengah-tengah bulan ni nak shopping online“. Mentang-mentang baru jer dua bulan lepas aku beli SD Card untuk telepon aku dekat LAZADA, bila dapat jer bungkusan dari pos laju automatik aku la tuannya.

Beberapa minit kemudian Angah pun hantar imej bungkusan tersebut.

LAZADA Box of Joy

LAZADA Box of Joy

OOO dari LAZADA rupanya ni sempena kempen

LAZADA ONLINE REVOLUTION la ni dari 11.11 hingga 12.12

Aku pun berasa seronok mana taknya banyak barang-barang yang berjenama dari LAZADA.

Ini antara jenama dan barang yang aku dapat dari Box of Joy ini.

Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Nescafe memang jenama yang sinonim dengan aku kerana aku gemar membancuh nescafe sejak dari zaman belajar dahulu. White Coffee memang selalu aku pesan dekat kedai mamak masa lepak. Kombinasi Nescafe + White Coffee + Pandan memang terbaik.

Dapatkan Nescafe White Coffee Rasa Pandan di LAZADA

Maggi Royal Tom Yam

Maggi Royale Tom Yam

Maggi Royale Tom Yam

Maggi juga merupakan jenama pilihan lebih-lebih lagi masa kecemasan duit dah kering maka maggi la menjadi penyelamat. Rasanya memang saling tak tumpah seperti Tom Yam dekat kedai Thai.

Dapatkan Maggi Royal Tom Yam di LAZADA

SanDisk Flash Drive

SanDisk Flash Drive

SanDisk Flash Drive

Zaman sekarang ni kita memang tak dapat dipisahkan dengan gadjet terutamanya telepon pintar. SanDisk Flash Drive ni dengan kapasiti 64GB memang dapat membantu kita untuk memindahkan fail media tidak kira lagu, video atau gambar ke laptop atau sebaliknya dengan kadar yang pantas 150MB/s.

Dapatkan SanDisk Flash Drive di LAZADA

Nestle Just Milk & Cerelac

Nestle Just Milk & Cerelac

Nestle Just Milk & Cerelac

Pertama kali aku cuba air kotak Nestle Just Milk ni dan memang terbukti rasa susu belaka tanpa rasa bendasing yang lain.

Nestle Cerelac ni pula sesuai untuk makanan bayi buktinya Aira Zahraa’ makan sampai licin dengan berselera walaupun beliau sudah masuk 2 tahun. Rasanya gabungan pisang dengan strawberri. Aku rasa tak dela sedap manapun. Memang sesuai la dengan selera bayi.

Aira Zahraa' Dengan Kudapannya

Aira Zahraa’ Dengan Kudapannya

Dapatkan Nestle Just Milk di LAZADA

L’Oreal Dual Stylers

L'Oreal

L’Oreal Dual Stylers

L’Oreal memang terkenal dengan barangan kecantikan yang bermutu tinggi. L’Oreal Dual; Stylers ni memang sesuai untuk rambut kaum hawa bagi ‘smooth‘ jer tak dela serabai.

Dapatkan L’Oreal Dual Stylers di LAZADA

Tefal Manual Chopper

Tefal Manual Chopper

Tefal Manual Chopper

Pengisar keluar Tefal ini memang memudahkan kerja suami dan isteri di dapur. Tak payah pakai elektrik, masukkan bahan ke dalam pengisar dan tarik selesai mudah dan cepat.

MILO

Beg Ola Bola Milo

Beg Ola Bola Milo

Milo adalah jenama minuman yang sinonim dengan sukan kerana Milo boleh memberikan tenaga kepada peminumnya.

Minum Milo anda jadi sihat dan kuat.

Anda dah tengok cerita Ola Bola?

Dapatkan beg Ola Bola dengan membeli produk Milo di Lazada

.

MamyPoko Baby Wipes

MamyPoko Baby Wipes

MamyPoko Baby Wipes

Bagi keluarga yang sudah mempunyai anak, MamyPoko Baby Wipes ni memang wajib ada tiap kali keluar dari rumah. Senang nak lap apa yang perlu.

Food Panda

Food Panda

Food Panda

Food Panda ni menyediakan perkhidmatan penghantaran makanan yang sedap-sedap. Bagi anda yang sibuk tak sempat keluar makan boleh la menggunakan perkhidmatan ini. Gunakan Voucher Code “IMPANDA” untuk mendapatkan diskaun.

Aira Zahraa' seronok dapat panda

Aira Zahraa’ seronok dapat panda

Semua produk di atas boleh didapati di LAZADA.

Korang boleh rujuk penulisan aku mengenai pengalaman aku membeli secara atas talian di LAZADA di sini. Memang mudah dan puas hati. Barang yang diinginkan dapat dengan harga mampu milik.

Jangan lepaskan peluang membeli belah di LAZADA sempena LAZADA ONLINE REVOLUTION ni. Tempoh kempen sehingga 12.12 sahaja. Jangan ketinggalan.

Gunakan Voucher Code di bawah untuk mendapatkan diskaun.

Lazada Malaysia

Leave a Reply

CommentLuv badge