Pengenalan mohdnorzali.com

Selamat tahun baru 2015. Ini adalah post yang pertama pada tahun 2015 ini buat blog mohdnorzali.com. Aku rasa sesuai dimulakan dengan pengenalan kepada blog mohdnorzali.com terutama kepada pembaca baru tidak dilupakan pembaca lama blog ini. Supaya anda semua biasa dengan mohdnorzali.com. Selamat datang diucapkan.

Blog ini adalah blog peribadi aku, di sinilah tempat aku menulis apa-apa yang terbuku di hati dan terpapar di fikiran. Tahun ni aku cuba serajin mungkin untuk menulis di mohdnorzali.com.

Webhosting

Aku memilih Saleiz Webhosting. Selama setahun aku menggunakan saleiz aku berapa puas hati dengan mutu dan tahap perkhidmatan yang ditunjukkan.

Tema

Aku memilih Sensational keluaran mythemeshop sebagai tema mohdnorzali.com. Sepanjang aku menggunakan tema ini aku berpuas hati dengan bantuan teknikal yang pantas dan tema yang sentiasa di update.

Isi Kandungan

Dalam mohdnorzali.com terkandung beberapa bahagian antaranya ialah:
Peribadi http://mohdnorzali.com/2014/12/26/sokongan-dan-bantuan-terhadap-mangsa-banjir/
Sukan  http://mohdnorzali.com/2013/10/22/arsenal-kembali/
Makanan http://mohdnorzali.com/2014/09/14/dip-dip/
Jalan-Jalan http://mohdnorzali.com/2013/10/16/percutian-di-cameron-highland/
Teknologi http://mohdnorzali.com/2013/09/21/gps-guna-pasti-sesat-1/

Paparan mohdnorzali.com

Paparan mohdnorzali

Paparan mohdnorzali dot com

Di bahagian kanan blog ada disediakan ruangan search  yang berfungsi seperti google supaya anda boleh mencari  sebarang yang anda ingin cari dalam blog ini.

Jika anda mahu mengikuti mohdnorzali.com boleh la  memasukkan email anda ke dalam ruangan subscribe.

Anda juga boleh mengikuti mohdnorzali.com di media  sosial seperti di

Kalau rasa nak membeli belah barangan baby di Lazada ringankanlah tangan menggerakkan tetikus ke arah iklan Lazada dan anda akan dibawa terus ke sana.

Jika anda ingin melihat imej di mohdnorzali.com hanya tekan sahaja imej tersebut dan imej itu akan menjadi besar tanpa membuka ruang baru di browser anda.

Contoh seperti gambar di bawah.

Imej di mohdnorzali dot com

Imej di mohdnorzali dot com

Hubungi

Anda boleh menghubungi penulis mohdnorzali.com di bahagian contact. Hanya isi sahaja form yang disediakan seperti nama, email dan apa yang hendak di tulis dan tekan send. Jika rasa macam tak berjaya boleh juga email terus kepada mohdnorzaliz@gmail.com.

mohdnorzali.com ada menyediakan perkhidmatan mereview dan pengiklanan. Jangan malu jangan segan hubungi sahaja seperti dinyatakan di atas. Harga boleh runding. Terbaik.

Ruangan iklan di mohdnorzali dot com

Ruangan iklan di mohdnorzali dot com

4 Responses to “Pengenalan mohdnorzali.com”
  1. FaizAlias January 3, 2015
  2. AUC January 5, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge