Uitm Oil & Gas Week

Uitm Oil & Gas Week

Uitm Oil & Gas Week

Esok akan bermulanya Uitm Oil & Gas Week bertempat di Dewan Sri Budiman, Uitm Shah Alam. Program ini berlangsung selama 3 hari iaitu dari 28 October sehingga 30 October. Hari Selasa sehingga Khamis dari pagi sampai ke petang.

Aku pun baru jer dapat tahu pasal Uitm Oil & Gas Week ini. Program macam ni la yang dapat memberikan peluang kepada golongan yang baru habis belajar, masih mencari kerja mahupun golongan yang berpengalaman.

Syarikat dalam Oil & Gas ni jarang turun untuk mengadakan Career Fair. Kalau pergi dekat Jobstreet punya career fair pun belum tentu ada syarikat oil & gas yang turut serta.

Jadi gunakan peluang ini untuk berjumpa dengan lebih rapat para ‘recruiter’ dari syarikat oil & gas ini. Cuma kepada yang sudah bekerja tu, waktu Uitm Oil & Gas Week ini boleh menjadi halangan kerana diadakan pada waktu bekerja.

Antara syarikat yang turut serta dalam Uitm Oil & Gas Week ini adalah:

  1. Petronas
  2. TH Heavy Engineering
  3. Muhibbah Engineering
  4. Halliburton
  5. Shell
  6. Malaysia Marine Heavy Engineering (MMHE)

Nama syarikat yang turut serta pun bukan calang-calang. Semuanya syarikat yang berpengaruh besar dalam industri oil and gas. Jangan lepaskan peluang ini.

Bersiap sedia dengan resume yang mantap. Resume ni la yang menjadi senjata kepada para pencari kerja untuk melepasi pusingan pertama untuk mendapatkan interview di syarikat yang menjadi idaman masing-masing.

Jika anda mengalami situasi seperti berikut:

“Dah banyak apply kerja tapi satu pun tak dipanggil temuduga..argghh,tensionnya!”

Jangan salahkan diri anda TAPI salahkan RESUME anda..!

Ketahui rahsia ’emas’ penulisan resume yang masih belum dibongkar di mana-mana..

Anda boleh abaikan iklan ni tapi jangan salahkan saya jika anda GAGAL dalam hidup
suatu hari nanti..

Cepat,rebut ’emas’ ini sekarang! Layari Rahsia Resume Superstar Dibongkar sekarang dan anda mungkin terkejut dengan apa yang akan saya tawarkan pada anda di sana..! Cepat2..!

Untuk maklumat lanjut mengenai program ini boleh la melayari Facebook rasmi: Uitm Oil & Gas Week

2 Responses to “Uitm Oil & Gas Week”
  1. Abdur October 27, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge