WordPress Android Testing

Jarang masa hujung minggu aku bangun awal pagi macam ni.

Mak aku pagi-pagi dah suruh aku bangun pergi kebun.

Tapi sempat juga aku cuba WordPress dekat peranti android ni.

Saja cuba manala tahu lepas ni sibuk travel ker. Banyak kerja ker. Sampai tidak mengizinkan aku untuk mengadap laptop.

Lagipun kalau ada berita tergempar ke boleh la terus post dekat blog ni.

Dengan WordPress dekat android ni bolehla buat post on the go. Jadi tak ada la alasan sibuk memanjang sampai tak sempat.

Jom menikmati suasana pagi di kebun ni. Sodap jer angin bertiup sepoi-sepoi. Rasa nak sambung tido jer.

image

Leave a Reply

CommentLuv badge