Applikasi Prudential BSN Takaful Bahagian 1

Zaman sekarang ni boleh dikatakan semua orang mempunyai telepon pintar tidak kira android mahupun mac os. Bila dah ada telepon pintar ataupun tablet, kebiasaannya kita mesti suka memuat turun applikasi dari Google Play ataupun Apple Store. Tujuan utama aplikasi ini adalah untuk memudahkan urusan seharian kita. Prudential BSN Takaful juga tidak ketinggalan dan telah menghasilkan dua …

Cara Pembayaran Prudential BSN Takaful

Pertama sekali tahniah saya ucapkan kepada anda yang sudah mempunyai pelan perlindungan takaful. Kali ini saya mahu berkongsi dengan anda cara-cara untuk membuat pembayaran bulanan premium takaful anda. Adalah amat penting untuk anda memastikan bayaran takaful anda dilakukan tepat pada masanya sebab jika dibiarkan lama sehingga nilai ‘cash value pun kering, polisi takaful anda akan tamat …

PruBSN Touch

Pernahkah anda terfikir contohnya tiap-tiap bulan anda membayar RM200 untuk polisi takaful anda namun adakah anda mengetahui apa yang anda dapat dengan membayar RM200 tersebut? Lebih-lebih lagi kepada yang sudah lama mencarum, sudah pasti anda terlupa atau tidak tahu pun kelebihan (benefit) yang anda dapat. Lebih malang lagi buku polisi pun anda dah lupa letak kat …

Baby Fair di Lazada

Kebiasaannya kami sekeluarga gemar ke Baby Fair sama ada di Shah Alam mahupun di PWTC untuk mendapatkan bekalan barang barang bayi dengan harga yang murah untuk kegunaan sendiri. Selain itu kami juga memilih untuk membeli barangan keperluan bayi bila ada jualan murah di SOGO ataupun jualan gudang yang di anjurkan oleh jenama bayi seperti Pureen. Mulai …

LAZADA Box of Joy Online Revolution Sales

Baru baru ini sedang leka aku membuat kerja di pejabat, Angah menghantar mesej pesanan ringkas menggunakan applikasi Whatsapp. Katanya Along ko beli apa kali ni, besar benar bungkusannya. Ibu nak buka. Dalam hati aku bermonolog “ai banyak pula duit aku tengah-tengah bulan ni nak shopping online“. Mentang-mentang baru jer dua bulan lepas aku beli SD Card …